MAINOS

Milloin lainan maksaminen lainalla kannattaa?

MAINOS -

Kun yrityksellä on useita eri lainoja sekä osamaksuja, voivat lainojen ja maksujen kulut nousta huomattaviksi. Vaikka yksittäisen lainan tai maksun kulut eivät olisi korkeat, voi useasta pienestä summasta kerääntyä pidemmän päälle suurikin summa.

Tällaisissa tilanteissa kannattaa harkita yrityslainan ottamista, jolla voi maksaa muut lainat ja erämaksut pois. Näin voi keskittyä pelkästään yhden lainan ja sen kulujen maksamiseen.

Säästä maksamalla lainat yrityslainalla

Parhaassa tapauksessa, kun aikaisemmat lainat ja erämaksut on kuitattu yrityslainalla, kertyy lainanhoitokuluista säästöjä. Kun yrityslainan kulut ovat aikaisempien laskujen ja maksujen kuluja pienempiä, on lainan maksaminen lainalla ollut kannattavaa.

Kun lainanhoitokustannuksiin ei enää kulu niin paljon yrityksen varoja, voidaan säästyneet rahat käyttää investointeihin, henkilöstön kouluttamiseen tai muuhun yritystä hyödyttävään toimintaan.

Sen lisäksi, että yrittäjä säästää lainojen yhdistämisellä rahaa, säästää lainojen yhdistely myös yrittäjän hermoja. Se että ei tarvitse stressata useiden eri lainojen eräpäiviä, helpottaa varmasti myös yrittäjän arkea.

Mistä rahoitusta lainojen maksamiseen yrityslainalla?

Suomalainen rahoitusyhtiö CrediNord tarjoaa mahdollisuutta hakea yrityslainaa lainojen yhdistelyyn. Lainaa voi saada jopa 100 000 euroon. Lainan hakeminen CrediNordilta onnistuu täysin sähköisesti ja lainapäätöksen ja rahat voi saada jo saman päivän aikana.