Juha Pylväs Nivalassa 20.tammikuuta, Hanna Halmeenpää 16. tammikuuta

Eduskunta avaa itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kansanedustajien kouluvierailuilla.Kalajokinen kansanedustaja Hanna Halmeenpää (vihr.) on tulossa Nivalan lukioon maanantaina 16.1. Myös keskustan ylivieskalainen kansanedustaja Juha Pylväs vierailee Nivalan ammattiopistossa ja lukiolla perjantaina 20.tammikuuta. Molemmat vierailut ovat osa eduskunnan puhemies Maria Lohelan käynnistämää kansanedustajat kouluissa -tapahtumaa.
– Lapset ja nuoret ovat tulevaisuuden yhteiskunnan rakentajia. Siksi pidän tärkeänä, että kansanedustajat vierailevat koulussa ja kuulevat lasten ja nuorten mielipiteitä ja ajatuksia suomalaisesta yhteiskunnasta, toteaa Pylväs.
Toimivassa yhteiskunnassa kaikilla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa. Erityisesti nuorten osallisuutta ja osallistumista pitää vahvistaa. Tätä tavoitellaan myös Eduskunnan Kansanedustajat kouluissa-tapahtumilla.
– Koululaisissa ja opiskelijoissa on koko tulevaisuutemme. Maailman laadukkaimpiin kuuluva ja kaikille tasa-arvoinen maksuton koulutus on ollut yksi lähes 100-vuotisen Itsenäisyytemme tärkeimmistä perusarvoista, jota tulee vaalia myös tulevaisuudessa, Halmeenpää summaa.

Kommentit

Uutisella ei ole vielä yhtään kommentteja
Kommentoidaksesi ole hyvä ja
kirjaudu sisään