Irish Hooley Hiekkasärkillä 5.8-8.8.2021

To 5.8.2021 klo 19:00

Tule ja koe yksi kesän parhaista musiikkitapahtumista: Irish Hooley Kalajoki 5.-8.8.2021.

Kelttifolkin ja Kalajoen Hiekkasärkkien ystäville luotu tapahtuma kerää elokuussa 2021 jälleen jopa puolisen sataa kelttiperinteen ääressä viihtyvää muusikkoa yhteen! Luvassa on musiikkia, toritapahtumaa, soittosessioita sekä kiehtovaa tietotaitoa taruhenkisestä kelttien kulttuurista.

Paikalle saapuu myös mahtipontinen kelttiläistä folk-rockia soittava Greenrose Faire, jonka näyttävä keskiaikahenkinen lookki vie kuulijat mukaan syvälle tarujen henkeen. Myös lapsiperheille on luvassa suurta juhlaa! Hilmantorilla lauantaina 7.8. esiintyy vuoden 2019 lastenmusiikki-tekijänä palkittu ja YLE:n lastenohjelmista tuttu juontaja, Tuomo Rannankari Duo.

Irish Hooley tarjoaa lisäksi kaikkea sitä, mitä voi ajatella kelttiläisen kulttuurin ystävien kaipaavan; näyttävää irkkutanssia, irlantilaisen ja skotlantilaisen säkkipillin soittoa sekä vaikuttavia perinteisiä, traditionaalisia sessioita.

Tapahtuman keskiössä toimii Kalajoen ikioma irkkubaari Sandy Kelt ympäristöineen, missä musiikki soi keskipäivästä alkaen. Tapahtuma jalkautuu myös näihin Hiekkasärkkien lokaatioihin: Lohilaakso, Beach Bar Surffari ja Café Beachrose.

Lisätiedot: https://irishhooley.fi/

Aika:

To 5.8.2021 klo 19:00

Paikka:

Sandy Kelt, Lohilaakso, Beach Bar Surffari, Cafe beachrose

Pääsymaksu:

Ilmainen sisäänpääsy

Kategoria:

Festivaalit, Musiikki

Järjestäjä:

Kalajoen Akatemia

Lisätietoja:

Jari Sirniö, Irish Hooley Kalajoki 2021 taiteellinen johtaja

Puhelin:

+358 40 7453 317