keskiviikko 3.6.2020 | 18:28
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

KPK Yhtiöt ja POP Pankki Nivalan Järvikylän Osuuspankki ovat Keski-Pohjanmaan hiihdon maakuntaviestin pääyhteistyökumppanit – "Maakuntaviesti edustaa alueemme yhteneväisyyttä ja yhteisöllisyyden voimaa"

Vili Ruuska
To 12.12.2019 klo 12:39

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Keski-Pohjanmaan 69. maakuntaviesti hiihdetään loppiaisena 6.1.2020 Nivalan Pyssymäen ulkoilualueella. Kilpailukeskuksena toimii Pyssymäellä hiihtomaja, Pyssyhovin ympäristö ja maasto.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat KPK Yhtiöt Oyj ja POP Pankki Nivalan Järvikylän Osuuspankki. Muut yhteistyökumppanit ovat Junnikkala Oy, Koulutuskeskus Jedu, Mecapinta Oy, Pouttu Oy, Osuuskauppa KPO, Vestia Oy, Best-Glass Oy ja Edux-Ovet Oy.

Maakuntaviesti on perinteistä perinteikkäämpi urheilutapahtuma, joka yhdistää laajaa Keski-Pohjanmaata ja sen ihmisiä. Maakuntaviesti ylittää myös kielirajat.

Keskipohjanmaa-lehdelle on tärkeäää olla mukana tapahtumassa sanoin, kuvin ja videoin. Toimitus välittää tulokset, tunnelmat ja haastattelut. Maakuntaviestiä voi seurata Keskipohjanmaan verkon kautta koko tapahtuman ajan www.keskipohjanmaa.fi ja Keskipohjanmaan uutissovelluksesta.

– Tuomme maakuntaviestiä esille monipuolisesti sovitun markkinointipaketin kautta. Maakuntaviesti on edelleen alueen suurin vuosittainen urheilutapahtuma, joka saa väen liikkeelle. Siksi haluamme olla voimakkaasti mukana yhteistyössä. Maakuntaviesti edustaa merkittävällä tavalla alueemme yhteneväisyyttä ja yhteisöllisyyden voimaa, sanoo tiedotteessa julkaisuliiketoiminnan johtaja Alpo Ohtamaa KPK Yhtiöt Oyj:stä.

Nivalan Järvikylän Osuuspankki tukee paikkakunnalla järjestettävää isoa maakunnallista hiihtotapahtumaa.

– Maakuntaviesti on suosittu kilpailu ja tuo Nivalan Pyssymäen ulkoilualueelle loppiaisena tuhansia hiihdon harrastajia ja kävijöitä eri puolilta maakuntaa. Paikallisena pankkina tuemme mielellämme oman paikkakunnan liikunta- ja urheilutapahtumia, toimitusjohtaja Eija Rajaniemi sanoo tiedotteessa.

Nivalan Urheilijoiden hiihtojaoston puheenjohtaja Juhani Kumpusalo iloitsee, että tapahtumaan on saatu lukuisia tukijoita ja pääyhteistyökumppaneiksi kaksi alueen merkittävää yritystä.

– Yhteistyö mahdollistaa Keski-Pohjanmaan maakuntaviestin järjestämisen nykyisessä laajuudessa. KPK Yhtiöiden kautta saamme tapahtumalle laajan näkyvyyden alueen lehdissä ja sähköisessä mediassa koko Keski-Pohjanmaan alueella. Paikallisena toimijana Nivalan Järvikylän Osuuspankki on rahaliikenteen hoidossa tärkeä yhteistyökumppani. Yritysten mukanaolo takaa hiihtotapahtuman monipuolisen sisällön ja vahvan markkinoinnin, Kumpusalo sanoo tiedotteessa.

Tapahtuman järjestäjinä ovat Keski-Pohjanmaan liitto, Nivalan kaupunki ja Nivalan Urheilijoiden hiihtojaosto.

#