perjantai 30.10.2020 | 16:02
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nivalassa lastenkonsertti sadan vuoden kunniaksi – MLL:n Kerttulan konsertissa lapset esiintyvät lapsille

Pe 17.1.2020 klo 16:26

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto täyttää tänä vuonna 100 vuotta. MLL:n paikallisosasto juhlistaa merkkivuotta lastenkonsertilla Kerttulassa.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto perustettiin sata vuotta sitten perustamisjulistuksella, jossa jokaista suomalaista pyydettiin ottamaan lapsen asia sydämen asiakseen. Nyt 100 vuotta myöhemmin liitto haluaa jälleen kohdentaa juhlavuoden tuoman valokeilan lasten hyvinvointiin kaikkien yhteisenä asiana.

Nivalan paikallisyhdistys saa odottaa omia tasavuotisjuhliaan vielä hetken. Nivalan paikallisyhdistys aloitti toimintansa 1923.

Valtakunnallisesti juhlavuotta juhlitaan monin eri tavoin. Juhlavuoden teema on mukaan kutsuminen.

MLL:n Nivalan paikallisyhdistys avaa juhlavuoden lastenkonsertilla, jonka musiikista vastaa Jokilaaksojen musiikkiopisto. Lastenkonsertissa lapset esiintyvät lapsille, konsertin tähtinä ovat musiikkiopiston pienet musikantit.

Konsertissa jokainen osallistuja pääsee myös itse osallistumaan; luvassa on soittoa, laulua, leikkiä, iloista mieltä ja ilmapalloja. Konserttiin on vapaa pääsy ja sen kesto on lapsiystävällisesti noin 45 minuuttia. Konsertti järjestetään ensi maanantaina Kerttulassa. MLL:n Nivalan paikallisyhdistyksen ja Jokilaaksojen musiikkiopiston lisäksi konserttia ovat toteuttamassa myös liiton Pohjois-Pohjanmaan piiri ja Nivalan kaupunki.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto toivoo muutenkin väkeä mukaan sen toimintaan. Se hakee vapaaehtoisia paikallisyhdistykseen, tukihenkilöiksi tai varamummiksi tai -vaariksi.

#