lauantai 28.3.2020 | 18:56
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nivala saamassa Mehiläisen vastaanoton – Terveysjätti ei vielä vahvista tietoa

Risto Puolimatka
Ke 5.2.2020 klo 11:07 | päivitetty to 10:43

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Mehiläinen on avaamassa toimipistettä Nivalaan. Aluksi Nivala-lehdessä uumoiltiin lehden saamien tietojen mukaan, että Mehiläisen toimipiste tulee Numerobaarina tunnetun jo lopettaneen ravintolan tiloihin Kalliontie 18:aan.

Tieto osoittautui kuitenkin vääräksi. Tilan hiljan omistukseensa hankkinut yrittäjä kertoo, että hän ei ole ollut Mehiläisen kanssa yhteyksissä ja tilaan on suunniteltu kokonaan toisenlaista yritystoimintaa.

Yksikönpäällikkö Pirjo Immonen Ylivieskan Mehiläisestä sanoo, että tietoa lääkäriaseman tulosta Nivalaan ei vielä voi vahvistaa. Sopimuksia ei ole vielä allekirjoitettu, hän sanoo.

– Tarvetta palvelulle Nivalassa on, Immonen myöntää.

Mehiläisen lähimmät toimipisteet ovat nyt Ylivieskassa ja Haapajärvellä.

Kalliontie 18 entinen ravintolakiinteistö on ollut pitkään tyhjillään. Se on ollut velkojen takia ulosotossa ja pakkohuutokaupassa verkossa. Nivala-lehti kirjoitti ravintolakiinteistön kohtalosta viime marraskuussa.

Kiinteistöä kaavailtiin aiemmin nuorisotilaksi, mutta hanke ei toteutunut.

Uutista korjattu 6.2. klo 10.40. Mehiläisen sijoituspaikka ei liikehuoneiston omistajan mukaan ole Kalliontie 18:ssa oleva Myllykartanon tila. Aiemmin uutista korjattiin sillä, että entisen omistajan mukaan ravintolalla ei ollut verovelkaa vaan pankkivelkaa, mikä johti ulosottoon.

#