keskiviikko 3.6.2020 | 18:31
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nivalalainen luonnolliseen värjäämiseen erikoistunut Natural Indigo Finland pääsi mukaan Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen

Päivi Savela
Ke 1.4.2020 klo 07:49

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nivalalainen Natural Indigo Finland Oy on valittu mukaan Kasvupolulle saamaan yritystoiminnalleen maksutonta sparrausta.

Natural Indigo Finland on Pasi ja Ritva Ainasojan perustama yritys, joka on erikoistunut viljelemään morsinko-kasvia ja tuottamaan siitä uuttamistekniikalla sinistä indigo-väriä. Yritys sai viime vuonna Nivalan kaupungin yrittäjäpalkinnon.

Kasvu Openin teemoina ovat uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet. Kasvupolulle valittiin yhteensä 29 yritystä, jotka saavat sparrausta kahdessa tapahtumapäivässä.

Kasvupolun valinnoissa tuomaristo painotti erityisesti kasvukykyä ja tiimiä.

– Tärkeimmät kriteerit tässä vaiheessa olivat yrityksen tuotteiden mahdollisuuksien selkeä esilletuonti, yrityksen oma kasvupotentiaali sekä tiimin vahvuudet, ProAgria Keskusten Liiton toimitusjohtaja Harri Mäkivuokko sanoo.

Sparrauspäivät järjestetään huhtikuun lopussa sekä kesäkuussa ja ne on mahdollista järjestää etäyhteyksien kautta.

Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma, jolla on useita valtakunnakunnallisia kumppaneita. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.

Nivalan kaupungin vuoden yrittäjäpalkinto Natural Indigo Finland Oy:lle

#