sunnuntai 28.2.2021 | 02:47
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Risto Puolimatka miettii Nivala-lehden pääkirjoituksessa, mistä kuntavaalien ehdokas ja äänestäjä löytävät toisensa

Ke 20.1.2021 klo 19:50

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Tulevissa kunnallisvaaleissa jos missä sekä ehdokkaat että äänestäjät joutuvat löytämään uusia väyliä, miten näkyä äänestäjälle ja miten löytää ehdokkaansa. Jos mitään maata mullistavaa ei tapahdu lähiviikkojen aikana, kummankin on tehtävä jotain edellisvaaleista poikkeavaa.

Toreilla ja turuilla ei kätellä eikä jaeta kuulakärkikyniä, karkkia eikä tikkuaskeja, jotta päästäisiin kertomaan, mitkä asiat ehdokkaalle ja hänen puolueelleen ovat tärkeitä. Nivala-lehti toivottaa onnea ja menestystä, jotta meidät äänestäjät tavoitettaisiin.

Mitenhän lähelle vaaleja pitää mennä, että edes nykyiset valtuutetut kirjoittaisivat Nivala-lehden kuntapäättäjän palstalle? Päättäjillämme ei ole ollut mitään sanottavaa Nivala-lehden lukijoille enää liki vuoteen. Säännöllisiä kirjoituksia ei ole ollut viime helmikuun jälkeen.

Sosiaalisen median voimaa ei käy kiistäminen. Ei käy kiistäminen myöskään paikallislehden voimaa, joka tarjoaa hyville ja napakoille mielipidekirjoituksille palstatilaa samoin kuin maksullista ilmoitustilaa.

Päättäjillämme ei ole ollut sanottavaa Nivala-lehden lukijoille.

#