maanantai 17.5.2021 | 15:47
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Ylivieska purkaa koronarajoituksia – Kirjaston pika-asiointi päättyy ja liikuntapaikkoja otetaan käyttöön

Anne Mattila
To 29.4.2021 klo 15:59 | päivitetty to 16:00

Ylivieskan kaupungin laajennettu johtoryhmä kävi torstaina läpi Ylivieskan tilannetta, joka on yhä rauhallinen. Samalla kaupunki päätti muutamista rajoitusten purkamisesta maanantaista 3. toukokuuta alkaen hygieniasuositukset huomioiden, muun muassa sisätiloissa noudatetaan maskisuositusta.

Kirjaston 15 minuutin pika-asiointi päättyy ja istumapaikat palautetaan käyttöön. Sen sijaan palautukset jätetään yhä ulko-oven vieressä olevaan palautuslaatikkoon, nuorten tietokoneet ovat poissa käytössä eikä ryhmäkäyntejä ja sisätilojen tapahtumia järjestetä.

Liikuntapuolella avataan Huhmarin kisamajan ja Sporttikulman punttisalit vakiovuorolaisille AVI:n kokoontumisrajoitukset huomioiden. 18 vuotta täyttäneiden harrastustoiminta pidetään edelleen keskeytyksissä.

Ylivieskan kaupungintalon asiakaspalvelu toimii ajanvarauksella ja etätyösuositus on koronakoordinaatioryhmän suosituksen mukaisesti yhä käytössä. Kaupungin toimielimet kokoontuvat puheenjohtajan päättämällä tavalla ja kaikissa julkisissa tiloissa, mukaan luettuna kaikki työpisteet on yleinen maskisuositus.

Nämä ohjeet ovat voimassa toukokuun 9. päivään saakka ellei toisin päätetä. Laajennettu johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran 5. toukokuuta.

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koronakoordinaatioryhmä tiedotti tiistaina, että Pohjois-Pohjanmaa on Oulua lukuun ottamatta epidemian perustasolla. Koordinaatioryhmä päätti pitää omat suosituksensa ennallaan ja jatkoi 10 hengen yksityistilaisuuksien suositustaan 9. toukokuuta asti.

#