Älä hae pikalainaa harkitsemattomasti

Kuva:

MAINOS - LENDERS.FI -

Akuutti rahantarve silloin kun oman pankkitilin saldo on vähissä, on ikävä tilanne kenelle tahansa. Odottamattomat tilanteet, kuten välttämättömien kodinkoneiden rikkoutuminen tai välitöntä korjausta vaativa vika autossa edellyttävät nopeasti saatavilla olevaa rahaa.

Mikäli säästöjen kerryttämiseen ei ole riittävästi aikaa, on pikalaina kätevä ratkaisu nopeaan rahantarpeeseen. Pikalaina on mahdollista saada omalle pankkitilille parhaimmillaan jo saman arkipäivän aikana.

Kohtuullisen koron pikalaina on mahdollista löytää kilpailutuksen avulla. Lue alta, miten voit muutamassa minuutissa kilpailuttaa pikalainan ja saada rahat heti tilille.

 

Muista nämä asiat pikalainaa hakiessasi! 

Pikalainaa ei tule sekoittaa vuosien takaiseen ja hyvin huonon maineen omaavaan pikavippiin. Pikaisesti tekstiviesteillä myönnetyt pikavipit olivat erittäin korkeakorkoisia lainoja, mutta nykyään tällaisia lainoja ei saa enää myöntää. Pikalainoja myönnetään kohtuullisilla koroilla kaikille hakijoille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää ja joilla on säännöllisiä tuloja.

Pikalaina on hakijan pankkitilille maksettava kulutusluotto, joka kannattaa aina kilpailuttaa.Lainaa voi saada tilille jopa heti, kun lainaa hakee arkipäivänä.

Lainan suuruuden voit itse valita. Lainasumman voi valita muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.Liian suuren lainan ottamiseen ei kuitenkaan kannata sortua, vaan ota lainaa aina vain sen verran kuin akuutisti tarvitset.

 

Kilpailuta pikalaina helposti 

Pikalainojen korot vaihtelevat markkinatilanteen mukaisesti samaan tapaan kuin minkä tahansa muunkin lainan korkokustannukset. Rahoittajat kilpailevat jatkuvasti uusista asiakkaista ja tarjoavat toisinaan hyvin edullisia lainakorkoja hamutessaan uusia lainanottajia.

Edullisimman pikalainan löytää kilpailutuksen avulla. KäyttämälläLenders.fi -palvelua lainakilpailutuksen teettäminen on lasten leikkiä.

Lyhyt muistilista lainakilpailutuksen tueksi:

- Älä hae liian suurta lainaa.

- Muista laatia takaisinmaksusuunnitelma.

- Käytä ilmaista lainakilpailutuspalvelua.

- Vertaile parhaimpien lainatarjousten lainaehtoja.

Kilpailutuksen viimeistä vaihetta eli lainatarjousten vertailua ei kannata tehdä hätäisesti. Suosittelemme aina ottamaan pari edullisinta lainatarjousta tarkemman tarkastelun alle. Halvin ei aina ole paras, sillä monille lainanottajille joustavammat lainaehdot ovat tärkeitä. Tarkista esimerkiksi lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuus ja lainan ennakkomaksusta aiheutuvat mahdolliset lisäkulut.

 

Näin lainakilpailutus tehdään käytännössä

Lainakilpailutuksen helppouden vuoksi ei ole oikeastaan mitään syytä jättää lainakilpailutusta tekemättä. Lenders.fi palvelu kilpailuttaa tarvitseman suuruisen lainasi kymmenillä eri rahoittajilla. Laaja yhteistyö rahoitusyritysten kanssa takaa hyvät lainatarjoukset ja kilpailutuksen tulokset ovat nähtävissä parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

 

Pikalainan kilpailutus aloitetaan täyttämällä sähköinen lomake, johon kirjataan omat henkilötiedot sekä haettavan lainan suuruus ja laina-aika. Sopivan lainasumman ja realistisen takaisinmaksuajan pohtiminen ovat tärkeitä valmistelutöitä ennen kuin voit aloittaa varsinaisen kilpailutuslomakkeen täyttämisen.

Huolellisen valmistelun myötä itse lomakkeen täyttämiseen ei montaa minuuttia mene. Kilpailutus käynnistetään nappia painamalla ja tämän jälkeen jäädään odottamaan tuloksia. Kiireellisessäkin lainatarpeessa on paras hengähtää hetki ja antaa kakkien lainatarjoajien käsitellä kilpailutushakemus huolella.

Saatuasi ilmoituksen kilpailutuksen valmistumisesta, on aika tarkastella tuloksia. Kilpailutuksen voittaja on aina edullisimman todellisen vuosikoron omaava tarjous. Sinun ei ole kuitenkaan mikään pakko valita halvinta tarjousta, vaan kuten mainittua, tutustu useamman edullisen tarjouksen lainaehtoihin ja valitse parhaiten omiin suunnitelmiisi sopiva lainatarjous. Halutessasi voit myös teettää uuden kilpailutuksen esimerkiksi erilaisella takaisinmaksuajalla.

 

Edullinen laina heti tilille kilpailutuksen avulla 

Pikalainojen korkotarjoukset alkavat viidestä prosentista päätyen useisiin kymmeniin prosentteihin. Lainatarjoajat käyttävät erilaisia algoritmeja laskiessaan korkotarjouksia ja lopulliseen korkoon vaikuttavat niin hakijan antamat tiedot kuin yleinen markkinatilanne. Vain kilpailutuksen avulla voit saada kunkin ajankohdan parhaimmat lainatarjoukset.

Pienenkään pikalainan kilpailutusta ei kannata jättää kiireessä tekemättä. Lenders.fi lainakilpailutuspalvelun käyttö on niin helppoa ja nopeaa, että lainan saaminen tilille saman arkipäivän aikana ei vaarannu kilpailutuksen myötä. Säästä rahaa kilpailuttamalla myös pieni pikalaina.