Paikallisuutiset

Hiihtolomaviikko tuo muutoksia Pohteen aukioloaikoihin

Pohteen palvelut toimivat pääpiirteittäin normaalisti. Kuva: Clas-Olav Slotte

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aukioloajoissa ja palveluissa on joitakin poikkeuksia hiihtoloman ajalle. Hiihtolomia vietetään Pohjois-Pohjanmaalla viikolla 10 eli 4.–10. maaliskuuta.

Pohteen palvelut toimivat pääpiirteittäin normaalisti. Alta voit lukea poikkeukset.

Alavieskan terveyskeskuksen vastaanotto ja hoitotarvikejakelu on suljettu 4.3.- 8.3. Tarvittaessa ota yhteys Ylivieskan terveyskeskukseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Himangan terveyskeskuksen lääkärin ja hoitajan kiiretön ajanvaraus sekä muut asiat hoidetaan 4.3.-8.3. välillä puhelinnumerosta 044 4691 505. Päivystysasioissa tulee soittaa numeroon 044 4691 502.

Kalajoen terveyskeskuksen päivystys on 4.3. - 8.3 Raahessa.

Merijärven terveysaseman lääkärin ja hoitajan kiiretön ajanvaraus sekä muut asiat hoidetaan 4.3.-8.3. välillä puhelinnumerosta 044 4691 505. Päivystysasioissa tulee soittaa numeroon 044 4691 502.

Nivalan terveyskeskuksessa ei ole lääkäripäivystystä eikä lääkärin vastaanottoa 4.3.-10.3. Kiireellisissä asioissa tulee olla yhteydessä Ylivieskan terveyskeskukseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pyhäjoen terveysasema on suljettu 4.3-10.3. Päivystys on tämän ajan Raahessa.

Pyhäjärven terveyskeskuksen kiireetön- ja kiirevastaanotto on suljettu 4.3-8.3. Kiirevastaanotto ja päivystys on tuon ajan järjestetty Haapajärven terveyskeskuksessa.

Reisjärven terveyskeskuksen kiireetön- ja kiirevastaanotto on suljettu 4.3-8.3. Kiirevastaanotto ja päivystys on tuon ajan järjestetty Haapajärven terveyskeskuksessa.

Vihannin terveysasema on suljettu 4.3-10.3.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Digitaalisen sote-keskuksen chat- ja videoyhteyden välityksellä toimivat hoitajan ja lääkärin vastaanotot toimivat hiihtolomaviikolla normaalisti.

Digitaalinen sote-keskus palvelee Alavieskan, Haapajärven, Haapaveden, Nivalan, Pyhäjoen, Pyhäjärven, Pyhännän, Raahen, Reisjärven, Sievin, Siikajoen ja Ylivieskan asukkaita. Digitaalinen sote-keskus on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7–21 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 8–18.

Kun oma sote-keskus on suljettu, ja on tarve kiireelliselle hoidolle eikä asia voi odottaa seuraavaan arkipäivään, tulee aina ensin soittaa Päivystysapuun numeroon 116 117 ennen päivystykseen hakeutumista.

Soitella ei ole hiihtolomaviikolla voimassaolevia poikkeusaikatauluja.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä