Paikallisuutiset

Lakko vaikuttaa Nivala-lehden jakeluun torstaina - Vuoden vauvat 2023 julkaistaan viikkoa myöhempään

Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) liittohallitus teki viime viikolla päätöksen poliittisesta lakosta to 1.2 - pe 2.2.2024. Lakko on osa SAK:n ja liittojen toimenpiteitä, jolla vastustetaan hallituksen leikkauksia.

Posti ei jaa Nivala-lehteä torstaina lakon takia. Digitunnukset on hyvä viritellä nyt käyttöön.

Torstaina ja perjantaina tuleva lakko vaikuttaa Postin kautta jaettaviin Nivala-lehtiin. Oma jakelu eli Hilla Logistiikka toimii normaalisti, mutta Postin jakelussa olevia lehtiä ei saada jaettua. Eli lehteä ei jaeta ollenkaan tällä viikolla oman jakelualueen ulkopuolelle.

– Valitettavasti tässä on kyse meistä riippumattomista syistä eli PAU:n lakosta. Pahoittelemme tilannetta. Toivottavasti mahdollisimman moni laittaa Hilla-tunnukset kuntoon, niin lehden voi lukea heti tuoreeltaan omalta koneelta, kännykältä tai tabletilta. Onneksi osa tilaajista kuuluu oman jakelun piiriin, mutta se ei tietenkään lohduta niitä kauempana asuvia tilaajia, joille printtilehti ei tule tällä viikolla, Nivala-lehden päätoimittaja Risto Puolimatka sanoo.

Tästä ohjeet Hilla-tilin luomiseen ja aktivointiin!

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Asiakaspalvelu: Puh. 020 750 4469 (ma-pe 9-15)

Jakamatta jääviä lehtiä ei jaeta myöhemmin, joten nyt on hyvä laittaa digitunnukset käyttöön, jolloin lehden voi lukea missä ja milloin vain.

Samalla toimitus päätti siirtää tälle viikolle aiotun Vuoden vauvat 2023 viikolla eteenpäin. Vuoden vauvat löytyvät siis 8.2. julkaistavasta printistä.

Näin luot Hilla-tunnukset ja saat lukuoikeuden Hillan julkaisuihin ja pääset hallinnoimaan omia tietojasi. Kuva: Hilla Group Oyj
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä