Paikallisuutiset

Nivala-lehden verkkosivut uudistuivat – Paikalliset uutiset ja sisällöt nyt paremmin luettavissa myös puhelimella

Tilaajien tulee aktivoida omat Hilla-tunnukset uusissa verkkopalveluissa, katso ohjeet tunnusten luontiin

Nivala-lehden uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä. Palvelusta löydät jatkossa aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä kahvipöydissä oikein puhutaan.

Myös kännyköihin ladattava mobiilisovellus uudistuu. Uudistus tarkoittaa lukijoiden ja tilaaja-asiakkaiden kannalta sitä, että paikalliset ja alueellisetkin uutiset löytyvät jatkossa ketterästi käden ulottuvilta ja ajantasaisesti.

Näin luot itsellesi tunnukset. Kuva: Elina Korpiaho

Nivala-lehden verkkopalvelusta löytyy jatkossa joka päivä paikallisia uusia sisältöjä. Mobiilisovelluksen käyttäjät voivat räätälöidä sovelluksesta itselleen mieluisan muun muassa valitsemalla itseä kiinnostavat aihealueet. Uudistuksen myötä kommentointi jää pois verkkosivuilta joksikin aikaa, mutta otetaan uudelleen käyttöön myöhemmin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uudistuneiden palvelujen myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, liikkuvien kuvien ja äänen kerrontatavoilla.

Paikalliset uutiset, tarinat ja tutut juttusarjat eivät muutu miksikään, ja ne löytyvät uusilta sivuilta kuten tähänkin asti. Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä, ja sen lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

- Nyt esimerkiksi mielipidekirjoitukset ja tekstarit tulevat myös verkkoon. Ja täytyy kyllä muistuttaa, että verkossa on monissa jutuissa enemmän kuvia kuin mitä painettuun lehteen saadaan mahtumaan, sanoo päätoimittaja Risto Puolimatka.

Verkkopalvelun ja mobiilisovelluksen uudistuminen koskee kaikkia Hilla groupin julkaisuja, ja konsernin eri lehtituotteet ottavat uudistuneet palvelut käyttöön vaiheittain tänä keväänä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uudistuksen myötä tilaajat pääsevät lukemaan sisältöjä siten, että vaihtavat jo olemassa oleviin tunnuksiin salasanan. Uusien asiakkaiden tulee luoda itselleen Hilla-tunnukset, jotka pääset tekemään täältä.

Uudistuksen myötä paikalliset uutiset ovat paremmin luettavissa myös mobiilissa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä