Pankkilainaa haetaan yhä useammin netistä

Kuva:

MAINOS -

Tiesitkö että nykyään voit kilpailuttaa useita pankkeja yhdellä ainoalla tarjouspyynnöllä?

Pankkilainojen kilpailuttaminen on nykyään helppoa, koska siihen löytyy nyt kotimainen ja täysin maksuton palvelu, joka kilpailuttaa pankit asiakkaan puolesta.

Netin kautta on voinut hakea vakuudettomia lainoja jo yli kymmenen vuoden ajan, mutta suurin osa näistä on ollut pienempien rahoitusyhtiöiden korkeakorkoisia pikalainoja.

Vuoden 2019 syksyllä suomessa asetettiin laki, joka määräsi kaikille vakuudettomille lainoille 20 % korkokaton lainan nimelliskorolle. Tämä lakimuutos johti siihen, että suurin osa pienistä rahoitusyhtiöistä lopetti toimintansa ja niiden tilalle tuli suuria ja vakavaraisia pankkeja.

Kotimainen VertaaLainaa.fi palvelu on erikoistunut juuri näiden pankkien kilpailuttamiseen. VertaaLainaa.fi palvelun kautta tavoittaa yhdellä lainatarjouspyynnöllä useita tunnettuja pankkeja. Palvelussa voi myös tutustua tarkasti eri pankkeihin ja heidän lainatuotteisiinsa, sekä lukea asiakkaiden jättämiä asiakaskokemuksia. Lukemalla esimerkiksiBank Norwegian kokemuksia, saa nopeasti hyvän kuvan siitä miksi tämä norjalainenpankkilaina on saanut suomessa niin suuren suosion.

 

Pankkien kilpailuttaminen onnistuu muutamassa minuutissa

Nykyään ei enää tarvitse varata neuvotteluaikaa pankin lainaneuvojalla, vaan lainatarjousta voi pyytää nopeasti netin välityksellä lähes kaikista pankeista.

Pankkilaina kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa erittäin huolellisesti, joten lainatarjouksia kannattaa pyytää mahdollisimman monesta pankista.

Tässä kohtaa voit käyttää apunasi juuri tähän tarkoitukseen tehtyä VertaaLainaa.fi palvelua, jonka kautta saat useiden tunnettujen pankkien lainatarjoukset vain yhdellä ainoalla hakemuksella.

Riittää kun siirryt palvelunVertaaLainaa.fi sivustolle ja täytät siellä olevan lainatarjouspyynnön. Tämän jälkeen he välittävät sen usealle eri pankille, jotka antavat siihen oman lainatarjouksensa.

Lainatarjoukset tulevat suoraan pankeilta, joten ne ovat täysin samanlaisia kuin jos pyytäisit lainatarjouksia suoraan heiltä.

Ainut ero on siinä, että nyt tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Lainatarjousten saamisen edellytyksenä ovat vähintään 18 vuoden ikä ja säännölliset tulot. Maksuhäiriömerkintä on este lainatarjousten saamiselle, sillä palvelusta ei voi saadalainaa ilman luottotietoja.

 

Vertaa lainoja ja säästä lainojen kuluissa

Lainatarjousten vertaileminen on tärkeää, sillä niiden kuluissa ja muissa lainaehdoissa on suuria eroja.

VertaaLainaa.fi palvelussa annetaan myös hyviä vinkkejä siihen, mitä kaikkea tulee ottaa huomioon lainavertailua tehdessä.

Palvelussa kerrotaan myös se, miten tunnistaa halvimman lainan monen lainatarjouksen joukosta, sekä sen miten löytää itselle parhaiten sopivan lainan.

Jos jokin asia lainatarjouksissa askarruttaa, voi apua pyytää myös heidän maksuttomasta asiakaspalvelusta.