maanantai 13.7.2020 | 10:03
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nivalan kaupunki hakee uutta ilmettä mainostoimiston avulla ja valitsi oululaisen Várri Oy:n suunnittelemaan ja markkinoimaan uutta kaupunkikuvaa

Risto Puolimatka
Pe 31.1.2020 klo 10:05

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nivalan kaupunki on valinnut Várri Oy:n kaupungin markkinointityön tueksi. Kaupunki pyysi tarjousta seitsemältä mainostoimistolta.

Tarjouksessa haettiin mainostoimistoa yhteistyöhön brändityön ja markkinointisuunnitelman kehittämiseksi. Nivalan kaupunki haluaa yhteistyöltä mainostoimiston kanssa, että Nivalan kaupunki-ilme kiteytyy, markkinointityöhön löydetään tarina, kaupungille hyvä slogan eli iskulause ja mainosaihioita eri tarkoituksiin kaupunkimarkkinoinnin tueksi.

Kun mainostoimiston kanssa tehdään yhteistyötä, kaupunki haluaa saada kuntalaiset, päättäjät ja kaupungin tytäryhtiöt mukaan osallistumaan. Lisäksi kaupunki haluaa saada tekoon esitteet muuttajalle ja matkailijalle ja sisältöä visitnivala.fi-sivustolle. Uusi yhteistyökumppani saa suunnitella messupaketin, jossa selviää osaston ilme ja Nivalan kaupungille sopiva sisäänheittotuote.

Kaupunki pyysi ja sai tarjouksen seitsemältä toimistolta. Várri Oy:n tarjous oli kokonaistaloudellisesti edullisin. Lisäksi kaupungin mielestä Várri Oy:llä on riittävä kokemus kuntamarkkinoinnista. Sopimuksen arvo on 12 900 euroa.

Várri on oululainen markkinointitoimisto. Sen nimi on saamen kieltä ja tarkoittaa vuorta. Se kertoo verkkosivuillaan, että sen asiakkaita ovat muun muassa Kemin, Muonion ja Pellon kunnat sekä Fiskars, Suomen Palloliitto, Ukkohalla ja Euronics.

#