Euroopan parhaat luksus lomakohteet: löydä suosikkisi

Oletko pitkään unelmoinut aivan aidosta hemmottelulomasta, joka on täynnä ylellistä tunnelmaa? Tätä kokemusta ei tarvitse kaukaa etsiä, sillä Eurooppa on täynnä kohteita, jotka tarjoavat sinulle luksusloman elämyksen, kaikkine hienouksineen. Parhaat luksuslomat Euroopassa ovat vain kivenhetion päässä, ja jos kaipaat inspiraatiota matkallesi, jatka lukemista ja selvitä tämän vuoden harkitustu valitut suosikkimme. Näissä kohteissa yhdistyvät kulttuuri, historia, ruoka sekä luonnonkauneus. Jos näiden keskuudesta ei löydy sinulle mieluista lomakohdetta, tulemme yllättymään ja suuresti.

Ranskan Riviera

Tämä kohde on varmasti monille jo entuudestaan tuttu, ainakin nimensä mukaan, joka tunnetaan maailmalla myös niemellä Côte d'Azur. Tämä aurinkoinen Etelä-Ranskan kohde tarjoaa ensiluokkaisia hotelleja, gourmet-ravintoloita ja aivan henkeä salpaavia rantoja. Suosituimpia kaupunkeja alueella ovat Monaca, Nizza ja Cannes, jotka keräävät vuosittain suuren määrän turisteja niin ulkomailta, kuin kotimaankin sisältä. Yövy legendaarisessa Hôtel de Paris Monte-Carlo -hotellissa, rentoudu yksityisellä rannalla tai nauti Michelin-tähden illallisesta meren äärellä - Ranskan Riviera on luksusta täynnä.

Italian Toscana

Oletko kulttuurin suuri ystävä, joka nauttii idyllisestä maaseutu matkailusta? No siinä tapauksessa, Toscana on juuri sinulle sopiva kohde. Se on suoraan sanottuna synonyymi maaseudulle, viinitiloille ja taiteelliselle aarteelle, joka vangitsee kauneudellaan. Firenzesta ja Siennasta voit löytää renesassin mestariteoksia ja elegantteja hotelleja, kun taas maaseudun puolella pääset yöpymään historiallisissa kartanoissa ja nauttimaan viinitilojen antimista sekä paikkallisista herkuista. Toscana tarjoaa ehdottomasti parhaat luksuslomat Euroopassa.

Sveitsin Alpit

Sveitsin upeat Alpit tarjoavat mitä kauneimmat vuoristomaisemat niin talvella kuin kesälläkin. Talvisin maisema on lumenpeitossa, ja rinteet kutusvat laskijoita nauttimaan sen antimista. Kesällä vuoristo vihertää ja rinteet kutsuvat nauttimaan ulkoilmasta patikoiden. Olitpa sitten talviurheilun tai kesäisten aktiviteettien ystävä, varmaa on se, Sveitisin Alpit tarjoavat luksushotelleja, huippuluokan palveluita ja upeita maisemia, joista ei voi muuta kuin nauttia. St. Moritz ja Zermatt ovat aluitea, jotka tunnetaan tarjoavan mitä ylellisempiä palvleuita, maisemia sekä hauskaa tekemistä. Joten kaikille luonnonystäville, jotka kaipaavat hieman jotain hienouden maustetta elämäänsä, Sveitsin Alpit voisivat olla teille mitä täydellisin kohde.

Kreikan Santorini

Monet ovat varmasti nähneet elokuvan, 'Mamma Mia', ja tunnistavat sieltä, Kreikan saarten valkoiset rakennukset, sinikattoiset kirkot ja turkoosin meren. Santorini on syystäkin yksi Kreikan tunnetuimmista saarista ja tarjoaa erityisen romanttisen ympäristön, upeiden auringonlaskujen kera, kaikille pariskunnille. Kauniiden maisemiensa lisäksi Santorini on täynnä ylellisiä majoitusvaihtoehtoja, tuoretta ruokaa ja lämpimiä ihmisiä. Jos olet viemässä rakkaasi romanttiselle lomalle, mitä vielä odotat? Varaa parhaat luksuslomat, ja pakettisi Santoriiniin mitä halvimmalla hinnalla.

Luksuslomien ei tarvitse olla tylsiä, ja onneksi parhaat luksuslomat Euroopassa tarjoavat monipuolisia elämyksiä, joissa yhdistyvät kulttuuri, luonnon kauneus ja unohtumattomat aktiviteetit. Siemaile viinitilan antimia, nauti pala juustoa ja ajele upeita reittejä - luksuslomalla kaikkia tämä, ja vielä enemmän, on mahdollista.