Kertalaina nopeasti tilille

Maailma on nykyään todella nopeatempoinen. Taloudellisia tarpeita voi nousta esille yllättäen vaatien välitöntä reagointia ja joustavia rahoitusratkaisuja. Ylimääräistä rahaa saatetaan tarvita monenlaisiin odottamattomiin menoihin, remontteihin, matkoihin tai terveyskuluihin. Rahoitusmaailma on kehittynyt vastaamaan tällaisiinkin tarpeisiin tarjoamalla nopeita ja käteviä rahoitusvaihtoehtoja. Yksi tällainen rahoitusratkaisu on kertalaina.

Kertalaina tarjoaa mahdollisuuden saada tarvittava summa nopeasti tilille itselle sopivilla maksuehdoilla. Kertalaina on yksityishenkilöille myönnettävä vakuudeton laina. Tällaista lainaa varten ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Vaatimuksena on vain täysi-ikäisyys, säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Ennen kertalainan ottamista on erittäin tärkeää vertailla lainoja. Näin voit löytää edullisen lainan ja säästää huomattavia summia rahaa. Kertalainojen vertailu onnistuu helposti Nordic Bankin lainavertailussa, jossa tavoitat yhdellä lainahakemuksella kymmeniä lainantarjoajia.

Kertalainalla rahoitat sekä pieniä että isoja hankintoja

Kertalaina on monipuolinen rahoitusvaihtoehto, joka soveltuu sekä arjen pienten menojen kattamiseen että isompien hankintojen tekemiseen. Kertalainan nopeus tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Rahat saa tilille parhaassa tapauksessa jo samana arkipäivänä, joten niitä ei tarvitse odotella pitkään.

Kun esimerkiksi jokin kodinkone tai tietokone menee rikki tai autossa ilmenee korjaustarpeita, saat avun pikaisesti lainasta. Laina mahdollistaa kulujen kattamisen heti, jolloin asioiden hoitaminen ei lykkäänny. Myös odottamattomat terveydenhoitokulut tai kotona ilmenevät korjaustarpeet saattavat vaatia nopeaa rahoitusta. Kertalaina tarjoaa mahdollisuuden saada tarvittava summa nopeasti ilman suurta paperisotaa tai pitkää odottelua.

Toisaalta kertalaina voi mahdollistaa myös isojen elämänmuutosten toteuttamisen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi kodin remontit tai unelmien lomamatka. Lainan ansiosta voit tarttua tilaisuuksiin ilman, että sinun tarvitsee säästää vuosikausia. Tietysti lainaa ottaessa on aina tärkeää muistaa vastuullisuus. Lainasumma ja takaisinmaksusuunnitelma pitää suunnitella huolellisesti, jotta voidaan varmistua siitä, että kertalaina on taloudellisesti kestävä vaihtoehto.

Kertalaina voi myös olla eräänlainen sijoitus tulevaisuuteen. Jos haluat täydentää ammatillista osaamistasi tai hankkia uuden pätevyyden, voit kattaa kustannuksia kertalainalla. Sijoituksesta voi olla hyötyä myöhemmin elämässä, jos se auttaa saamaan parempia työmahdollisuuksia ja vaikkapa tienaamaan enemmän.

Hae kertaluotto yhteishakijan kanssa

Kertaluoton hakeminen yhteishakijan kanssa on järkevä vaihtoehto varsinkin silloin, kun tarvittava lainasumma on iso. Esimerkiksi 15 000 euron lainaa ja tuota isompia summia kannattaa hakea yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi parantaa lainan saamisen mahdollisuutta huomattavasti.

Yhteishakijasta on monenlaista hyötyä. Ensinnäkin toisen hakijan mukanaolo voi vaikuttaa korkoon myönteisesti. Yhteinen laina saattaa siis tulla halvemmaksi kuin yksin haettu. Tämä johtuu siitä, että luotonmyöntäjän riski on hieman pienempi, kun takaisinmaksusta vastaa kaksi ihmistä. Siksi luotolle voidaan antaa pienempi korko.

Toiseksi yhteishakija mahdollistaa isomman lainasumman saamisen. Molempien hakijoiden tulot lasketaan yhteen, minkä vuoksi lainasumma voi olla isompi. Näin on varsinkin silloin, kun päähakijalla on pienet tulot. Tällöin isompituloinen rinnakkaishakija tuo turvaa lainan takaisinmaksuun ja mahdollistaa isomman lainasumman saamisen.

Yhteishakijan tulee olla henkilö, johon luotat ja jonka taloudellinen tilanne on vakaalla pohjalla. Lainaan sitoutuminen tarkoittaa sitä, että takaisinmaksusta kannetaan vastuu yhdessä. Maksuja voidaan periä samalla tavalla kummalta tahansa hakijalta. Siksi on tärkeää, että molemmat hakijat ovat täysin tietoisia sitoumuksestaan ja valmiita siihen.

Kilpailuta kertalaina helposti netissä

Kun olet päättänyt hakea kertalainaa, kannattaa laina ehdottomasti kilpailuttaa. Tällä tavalla voit saada huomattavat säästöt. Nordic Bankin lainavertailusivustolla saat kilpailutettua jopa yli 30 eri rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Kilpailuttaminen netissä on nopeaa ja helppoa. Täytä yksi lainahakemus ja voit sen jälkeen saada tarjouksia useilta eri tahoilta suoraan sähköpostiisi. Pääset tutustumaan lainojen korkoihin, lainaehtoihin ja kuluihin ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nordic Bankin verkkopalvelusta löydät sinulle lähetetyt tarjoukset koron mukaan järjestettynä.

Kun kilpailutat kertalainan Nordic Bankin sivustolla, voit olla varma siitä, että saat laajan käsityksen lainantarjoajista ja eri lainavaihtoehdoista. Tämä auttaa sinua tekemään harkittuja päätöksiä ja valitsemaan lainan, joka sopii täydellisesti sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Kertaluoton kilpailuttaminen netissä on vaivatonta. Lainavertailupalvelun käyttäminen säästää aikaa ja vaivaa, koska sinun ei tarvitse täyttää erillistä hakemusta jokaisen lainantarjoajan nettisivuilla. Voit saada monta tarjousta vain yhdellä hakemuksella. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä se velvoita ottamaan lainaa.