Nämä palkitut meikit ja tuoksut ovat luottovalintoja

Kun etsit uutta ripsiväriä, hajuvettä tai muuta kosmetiikkatuotetta, vilkaise ensin palkitut meikit ja tuoksut. Niiden joukosta löydät todennäköisimmin tuotteen, joka lunastaa lupauksensa ja päätyy käyttöön hyllyllä pölyyntymisen sijaan! Lue artikkelista, mitkä kauneustuotteet ovat saaneet tunnustusta vuonna 2023.

Vuoden 2023 parhaat tuoksut naisille ja miehille

Yves Saint Laurentin Libre Le Parfum on palkittu Vogue Beauty Awardsissa 2023 tuoksukategorian “jymymenestyksenä”. Tämä tuoksu on sopiva itsevarmalle naiselle, joka nauttii vapaudesta. Tuoksussa kukkaislaventelin pariksi on lisätty hehkuvaa sahramin aromia.

Toisen sijan Voguen Beauty Awardsissa sai Pradan Paradoxe. Nimensä mukaisesti tuoksu muodostuu paradokseista: ainesosina on tuttuja, mutta myös vallankumouksellisia ainesosia, joista muodostuu yhdessä uudenlainen tuoksumaailma. Tuoksua on kuvailtu naiselliseksi, kukkaiseksi ja ajattomaksi.

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt pääsi miesten tuoksujen finaaliin arvostetussa The Fragrance Foundation Awardsissa 2023. Eau de parfumissa tuoksuvat muun muassa rosépippuri ja savuinen tammi. Bad Boy Cobalt on energisoiva tuoksu, joka sisältää kontrasteja.

Toinen laadukas hajuvesi on Tom Ford Noir Extreme Parfum, joka ylsi The Fragrance Foundation Awards 2023 -finalistien joukkoon miesten luksustuoksujen sarjassa. Tuoksu on rohkea ja siinä yhdistyvät metsä sekä mausteet, kuten muun muassa kardemumma.

Vuoden 2023 miesten hajuvesiä yhdistää tietynlainen rohkeus. Palkittuja miesten hajuvesiä voit tilata kätevästi amazina.fi -verkkokaupasta joko itsellesi tai lahjaksi omalle miehelle.

Palkituissa kynsilakoissa ja ripsiväreissä korostuu kestävyys

Laadukkaat kynsilakat kestävät kulutusta ja ovat värikylläisiä. The List Beauty Awards 2023 palkitsi kynsilakat-kategoriassa OPI Infinite Shine -kynsilakan juuri tästä syystä. Tämä kynsilakka sai erityiskiitosta kestävyydestään: lakkapinta kesti naarmuuntumattomana arjen eri toiminnot, ja väri pysyi kauniina ja kiiltävänä.

Brittien Marie Claire -lehden vuoden 2023 mascara-vertailussa Lancôme Lash Idôle Mascara ylsi kärkisijoille. Tätä ripsiväriä ylistetään muun muassa kaarevien harjasten vuoksi, jotka levittävät värin tasaisesti ripsiin ja saavat ne näyttämään tuuheilta.

Marie Clairen vertailussa TOP 5 sijoituksille pääsi myös MAC Extended Play Lash Mascara. Extended Play Lash on vedenkestävä ripsiväri, joka kestää ripsissä jopa 16 tuntia.

Palkitut meikit kasvoille

Dior Forever Skin Glow Foundation -meikkivoide on nestemäinen ja sisältää kukkaisainesosia. Se jättää iholle heleän lookin, joka kestää jopa 24 tuntia. Tämä meikkivoide on palkittu vuoden 2023 The Vogue Beauty Awardsissa.

Yksi vuoden 2023 parhaimmista irtopuutereista on Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder. Tämä puuteri pääsi People-lehden testissä kuuden parhaimman irtopuuterin joukkoon. Laura Mercierin irtopuuteri hillitsee hyvin ihon kiiltämistä, jonka vuoksi se on täydellinen irtopuuteri valokuvausta silmällä pitäen.

Anastasia Beverly Hills Blush Trio nimettiin 13 parhaan poskipunan joukkoon brittien Vogue-lehden vertailussa vuonna 2023. Blush Trio sisältää nimensä mukaisesti kolme eri punasävyä, joita voit käyttää yksittäin tai sekoittaa niistä juuri omalle ihollesi sopivan, luonnollisen ja hehkeän sävyn.

Bobbi Brown Bronzing Powder on pomminvarma valinta vuoden 2023 aurinkopuuteriksi, sillä se sai parhaimman matta-aurinkopuuterin tittelin Iso-Britannian Elle-lehden vertailussa. Puuterin sävy on maltillinen, joten poskillesi ei tule vahingossakaan överi-ruskeaa väriä.

Tässä on ihonhoidon ihmetuote vuonna 2023

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel on palkittu Vogue Beauty Awardsissa 2023 “ihonhoitoteknologian ihmeenä”. Voiteen sisältämä teknologia tarjoaa iholle kahdeksan tunnin neutralisoinnin vapaita radikaaleja vastaan. Voide on täydellinen etenkin tummien silmänympärysten hoitoon ja se häivyttää myös silmien ympärillä olevia juonteita.

Kaikki tässä artikkelissa esitellyt vuoden 2023 palkitut kauneustuotteet löydät amazina.fi:stä. Verkkokaupassa hinnat ovat todennäköisesti edullisemmat kuin kivijalkamyymälöissä. Jos kuitenkin haluat mieluummin shoppailla paikan päällä myymälässä, suuntaa silloin Helsinkiin ja varaa majoitus shoppailureissullesi Hotellit Helsinki -sivulta.