Pieni olkalaukku vai iso käsilaukku? - Valitse tyyliisi sopiva laukku, tässä vinkit

Käsilaukku on muutakin kuin vain käytännöllinen esine. Se on olennainen osa tyyliä ja usein välttämätön kumppani arjessa. Laukkujen koot vaihtelevat suuresta käsilaukusta käteviin vyölaukkuihin, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva vaihtoehto. Laukkua valitessa onkin tärkeää pohtia käsilaukun käyttötarkoitusta ja omia tarpeita.

Kemin Laukusta löydät monipuolisen valikoiman käsilaukkuja kaikkiin eri tarpeisiin. Meiltä löydät sekä suuret arkiset käsilaukut että pienet juhlavat laukut. Valitsemme valikoimiimme ainoastaan hyväksi havaittuja tuotteita, joten meiltä saat varmasti laadukkaat laukut. Voit tehdä ostoksia myymälässämme Kemissä tai verkkokaupassamme osoitteessa Laukkuni.fi.

Erikokoisia käsilaukkuja

Isot käsilaukut

Isokokoiset, tilavat käsilaukut ovat täydellisiä heille, jotka kantavat mukanaan paljon tavaraa. Ne tarjoavat runsaasti tilaa kaikille isoillekin tavaroille, kuten läppärille, meikkipussille, kirjalle tai vaikka ylimääräiselle huiville. Iso käsilaukku yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden täydellisesti.

Olkalaukut

Olalla kannettavat laukut ovat erinomainen valinta heille, jotka arvostavat liikkumisen vapautta. Laukku asettuu mukavasti olkapäälle ja jättää kädet vapaiksi. Olkalaukkuja löytyy monessa eri koossa. Koon valinnassa kannattaa huomioida omat tarpeet, eli mitä tavaroita haluaa kuljettaa mukana, sekä omat mittasuhteet.

Guess Eco Mai Society käsilaukku on saatavilla mustana ja roosan värisenä.

Pienet käsilaukut ja olkalaukut

Pienikokoinen olkalaukku tai käsilaukku on loistava valinta juhliin tai muihin tilanteisiin, joissa tarvitset mukaasi vain tärkeimmät tavarat. Pienet käsilaukut ovat kompakteja mutta tyylikkäitä. Ne viimeistelevät asusi täydellisesti.

Vyölaukut

Vyölaukku sopii erityisesti tilanteisiin, joissa haluat pitää kätesi vapaana. Se on erinomainen kumppani matkoilla, festareilla tai kaupungilla liikkuessa. Vyölaukussa tärkeät tavarat pysyvät lähellä kehoa, eivätkä joudu ihmistungoksessa niin helposti varkaiden käsiin. Kemin Laukusta löydät sekä perinteisiä kankaisia että tyylikkäitä nahkaisia vyölaukkuja.

Konjakinruskea Chesterfield Eden vyölaukku on aitoa nahkaa

Kangas, nahka vai nahkajäljitelmä?

Nahka on tyylikäs ja kestävä

Suurin osa käsilaukuista on valmistettu joko nahasta tai nahkajäljitelmästä. Nahka on ajaton valinta, joka huokuu tyylikkyyttä ja sopii moniin erilaisiin tyyleihin. Nahkalaukut ovat usein myös erityisen kestäviä ja pitkäikäisiä, joten uutta laukkua ei tarvitse olla ostamassa jatkuvasti. Laukku pysyy kauniina pidempään, kun sitä hoitaa nahkavahalla.

Nahkajäljitelmä on käytännöllinen ja usein edullisempi

Kestävä ja usein edullisempi nahkajäljitelmä on erinomainen vaihtoehto aidoille nahkalaukuille. Nahkajäljitelmät näyttävät usein hyvinkin aidoilta ja niitä voi olla vaikea erottaa aidosta nahasta. Nahkajäljitelmä sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat budjettiystävällistä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

Kangas on kevyt ja monipuolinen materiaali

Kangaslaukut ovat usein kevyitä ja helppohoitoisia. Kankainen käsilaukku on erityisen hyvä valinta rennompiin tilanteisiin.

Klassiset sävyt ja pirteät värit

Käsilaukun väri korostaa persoonallista tyyliäsi. Voit valita turvallisen, hillityn värin tai leikitellä erilaisten värien kanssa. Valitse sävyt sen mukaan, millaista tunnelmaa haluat kantaa mukanasi – olipa se sitten ajatonta eleganssia tai eloisaa ilottelua. Tärkeintä on, että laukku kuvastaa sinua ja täydentää tyyliäsi täydellisesti.

Klassiset sävyt kuten musta ja ruskea ovat aina muodissa. Ne tuovat käsilaukkuun ajatonta tyylikkyyttä ja ovat ihanteellisia valintoja, kun haluat pitää asukokonaisuutesi hienostuneena. Klassiset sävyt eivät koskaan petä ja ne sopivat erinomaisesti tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Jos taas kaipaat iloa ja eloisuutta asukokonaisuuteesi, pirteät värit ovat valintasi. Rohkeat punaiset ja kauniit vihreät laukut piristävät tummaa asukokonaisuutta.

Guess Meridian Girlfriend musta tilava käsilaukku

Kokeile rohkeasti eri tyylejä - Laadukkaat laukut Laukkuni.fi:stä

Kemin Laukun monipuolisesta valikoimasta löydät juuri täydellisesti sinulle sopivan laukun, joka heijastaa yksilöllistä makuasi ja tyyliäsi. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua vuosikymmenten kokemuksella. Voit luottaa tuotteidemme laatuun, sillä otamme valikoimiimme vain hyväksi havaittuja ja kestäviä laukkuja.

Käsilaukun valinta on prosessi, jossa pitää ottaa huomioon sekä käytännöllisyys että ulkonäkö. Laukkuvalikoimamme sisältää paljon erilaisia värejä ja kuoseja, joten jokaiselle löytyy jotakin. Kokeile rohkeasti eri tyylejä ja anna käsilaukun