Pikavippi heti tilille – kilpailuta mieluummin reilu pikalaina ja säästä 1 923 euroa

Joskus lainan tarve yllättää, kun auto hajoaa tai kodin remontti onkin aiottua laajempi. Pikalainan voi tarvittaessa saada hyvinkin nopealla aikataululla tilille reiluilla ehdoilla.

Pikalainaa voi hakea ilman vakuuksia 1 000–60 000 euroa. Nimensä mukaisesti pikalaina on nopea vaihtoehto – sen voi tarvittaessa saada tilille jopa samana päivänä kun on tehnyt lainasopimuksen. Tämä on merkittävä etu silloin, kun tarve on kiireellinen.

Kilpailuttamalla pikalainat voit vaikuttaa lainasi ehtoihin ja korkoihin. Pikavipin sijaan vertaile pikalainat varmista, että löydät talouteesi sopivan, joustavan lainan reiluin ehdoin.

Löydä pikalaina reiluin ehdoin

Pikalainaa voi hakea 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on säännölliset tulot ja maksuvaraa lainan ottamiseen. Vaikka lainaa voi saada nopeasti, on sen hakemista aina hyvä arvioida konkreettisesti oman talouden kannalta. Oman maksuvaran arvioinnissa tärkeintä on budjetointi – tulojen ja menojen tasapaino sekä maksuvara lainan takaisinmaksuun ehkäisee maksuvaikeuksia.

Pikalaina on joustava laina, sillä voit itse määritellä talouteesi sopivan takaisinmaksuaikataulun. Sopiva takaisinmaksuaika on sellainen, jossa kuukausierä mahtuu hyvin kuukausibudjettiisi, mutta laina-aika ei kuitenkaan veny liian pitkäksi kasvattaen kokonaiskustannuksia.

Pikalainan joustavuus tuo turvaa lainan ottamiseen. Oman talouden maksuvaran tarkastelun ja joustavuuden hyödyntämisen lisäksi pikalainan turvallisuutta lisää lainojen kilpailuttaminen. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa osana talouden hallintaa, sillä siten varmistut, että löydät itsellesi sopivat lainaehdot ja kohtuullisen koron.

Kilpailuta lainat Sortterilla ja säästä jopa 1 923 euroa lainakustannuksissa

Pikalainojen vertailu auttaa tekemään oikean päätöksen. Eri vaihtoehtoja vertailemalla saat selkeän kokonaiskuvan lainoista ja niiden eroista. Kotimainen ja Suomen luotettavin lainavertailupalvelu Sortter tekee pikalainan kilpailuttamisesta vaivatonta ja sujuvaa: sinun ei tarvitse pyytää erikseen tarjouksia eri luotonmyöntäjiltä, vaan riittää, että täytät verkossa yhden hakemuksen. Sortterin kautta hakemus toimitetaan eri pankeille ja rahoituslaitoksille, joilta saat sinulle räätälöidyt lainatarjoukset. Palvelu ei tuo sinulle ylimääräisiä kustannuksia vaan päinvastoin: voit säästää merkittävästi lainan kustannuksissa.

Lainan korkoon vaikuttavat monet tekijät ja jokaisella rahoituslaitoksella on omat myöntämisperusteensa lainalle ja sen koroille. Siksi lainojen kilpailuttaminen on järkevää: vertailemalla lainat voit varmistua siitä, ettet maksa tarpeettomia kuluja lainasta. Sortterin asiakkaat säästävätkin tyypillisesti 1 923 euroa luottokustannuksissaan. Kilpailuttamisen kautta saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisimpia ja kalleimpia lainatarjouksia keskenään.

Sortterin palvelu on kotimainen ja reilu: saamasi lainatarjoukset on laitettu järjestykseen edullisimmasta alkaen todellisen vuosikoron mukaan. Se tarkoittaa, että näet suoraan lainan kokonaiskustannukset ilman pelkoa piilokuluista.

Kotimainen Sortter panostaa kirjoittamansa sisällön laatuun ja ajankohtaisuuteen. Kaikki sisältömme pohjaa itsenäisyyteen ja objektiivisuuteen sekä asiantuntijuuteen. Tämän artikkelin on kirjoittanut sisällöntuottaja Teija Välinoro. Lisäksi Sortterin sisältövastaava, finanssialan ammattilaiset ja markkinointitiimi tarkistavat sisällöt säännöllisesti.