Vippi.org - lainaa 5000 euroa helposti

Nykyisin ihmiset pystyvät hoitamaan ison osan asioistaan netin kautta. Oli kyse sitten pankkiasioista, verojen maksamisesta tai omien vakuutus- tai eläkeasioiden tarkistamisesta, niin kaiken voi hoitaa myös netissä. Sama pätee myös lainan hakemiseen, joka onnistuu nykyisin helpoiten netin kautta.

Vippi.org sivuston kautta lainarahaa on mahdollista saada pankkitililleen helposti saman vuorokauden aikana 5000 euroa. Palvelusta on mahdollista saada nopeasti myös hyvin erisuuruisia lainasummia aina sadoista euroista kymmeniin tuhansiin euroihin. Joustavien maksusuunnitelmien myötä lainaa voi maksaa takaisin itselle sopivassa tahdissa.

Lainaraha heti tilille

Yksi netistä haettavan lainan eduista on, että sen voi saada heti tililleen. Samaa ei voi sanoa esimerkiksi haettaessa lainaa omasta pankista, jolloin pitää vähintään käydä puhelinkeskustelu lainaneuvojan kanssa ja jäädä sen jälkeen joskus päiviksikin odottamaan lainapäätöstä. Monesti lainantarve on niin suuri, että mitä pikemmin rahaa saa, sen parempi.

5000 euron kulutusluotto on hyvin tyypillinen netistä haettava laina. Sen suuruisella lainalla voi tehdä isojakin hankintoja. 5000 eurolla voi esimerkiksi hankkia hyväkuntoisen käytetyn auton, tehdä kodissaan suurempaakin remonttia tai ostaa vaikka kauan haaveilemansa moottoripyörän. Vippien ja kulutusluottojen yksi hyvistä puolista on, ettei niiden käyttötarkoitusta tyypillisesti korvamerkitä. Rahat saa käyttää haluamiinsa käyttötarkoituksiin vapaasti.

Lainahakemuksen täyttäminen

Netistä lainan saaminen edellyttää lainahakemuksen täyttämistä. Vippi.orgissa hakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa vain noin viisi minuuttia, joten lainan saamisen edellytykset on helppo selvittää nopeasti. Lainahakemuksen lähettäminen on ilmaista, eikä se sido asiakasta mihinkään.

Lainahakemuksessa kysytään hakijan taustatietoja ja selvitetään hänen kykyänsä maksaa laina takaisin. Normaalien henkilötietojen lisäksi hakemuksessa kysytään myös henkilötunnus, työsuhteen muoto, kuukausitulot ja asumismuoto. Hakijan tulee myös valita itselleen sopiva takaisinmaksuaika ja ilmoittaa tilinumeronsa rahojen vastaanottamista varten. Takaisinmaksuaikaa voi säätää itselleen sopivaksi 1 vuodesta 15 vuoteen saakka.

Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu siis vain joitakin minuutteja ja yhtä nopeasti voi myös saada lainatarjouksen sähköpostiinsa. Tässä vaiheessa asiakas ei ole vielä sitoutunut hyväksymään lainatarjousta, vaan yhtä lailla tarjouksesta voi myös kieltäytyä ilman minkäänlaisia seuraamuksia. Lainahakemuksen täyttäminen onkin hyvä keino myös vain selvittää, minkälaista lainaa tällä hetkellä olisi mahdollista saada.

Edullisinta lainaa vertailemalla

Vippi.org tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Näin käyttäjä saakin nopeasti ja helposti selvitettyä, mistä lähteestä hän saa lainarahaa kaikista edullisimmin. Samalla lainanhakija voi vertailla lainoihin liittyviä muitakin ehtoja keskenään, kuten millä pankilla on pienin nimelliskorko, mistä pankista saisi pienimmän kuukausierän ja mikä pankki perisi vähiten lainaan liittyviä muita kuluja.

5000 euron laina on jo sen verran suuri, että kilpailuttamalla eri pankit ja rahoituslaitokset, lainanhakija voi säästää kymmeniä tai jopa satoja euroja. Vippi.orgin avulla lainanhakija voikin säästää lainaan liittyvissä kuluissa ja löytää sellaisen lainatarjouksen, joka sopii itselle muutenkin parhaiten takaisinmaksuajan ja muiden ehtojen puitteissa.

Lainoja vertailtaessa on aina hyvä kiinnittää huomio todelliseen vuosikorkoon, joka ottaa huomioon nimelliskoron lisäksi myös muut mahdolliset kulut. 5000 euron vipistä peritään usein lainan aloitusmaksu ja usein pankki perii myös kuukausittaista tilinhoitomaksua. Tilinhoitomaksu on usein hyvin pieni, mutta koska sitä maksetaan kuukausittain, tulee siitä useamman vuoden takaisinmaksuajalla lopulta kokonaisuudessaan huomioon ottamisen arvoinen summa.

Järjestelylaina voi tuoda arkeen helpotuksen

Monilla suomalaisilla on nykyisin vaikeuksia maksaa laskujaan ajoissa useiden velkojen ja osamaksusopimusten vuoksi. Moni hankkii erilaisia tuotteita ja palveluita osamaksulla ja jos niitä kertyy kontolleen monta samanaikaista, voi ne rasittaa arjen pyörittämistä merkittävästi. Jos osamaksusopimusten lisäksi pitää maksaa myös luottokorttivelkaa ja lainojen lyhennyksiä takaisin, voi tilanne olla tuskastuttava.

Tällöin järjestelylaina voi tuoda kaivatun helpotuksen tilanteeseen. Järjestelylainan avulla asiakkaan aiemmat velat maksetaan pois ja asiakas saa vain yhden lainan takaisinmaksettavakseen. Usein tämä uusi laina on kuluiltaan edullisempi kuin monien pienempien lainojen yhteenlasketut kulut.

Vippi.orgista voi hakea myös 5000 euron järjestelylainaa, joka helpottaa lainan takaisimaksua myös siinä mielessä, että asiakkaalla on jatkossa vain yksi lasku huolehdittavanaan kuukausittain. Järjestelylaina on siis kätevä vaihtoehto, jos asiakkaalle on kertynyt useampi vippi tai muu velka korkoineen takaisinmaksettavaksi.