perjantai 3.7.2020 | 22:15
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Tuutin täydeltä jalkapalloa – FC-92:n naiset ja miehet päättävät molemmat kotipelikautensa lauantaina, miehillä panoksena nousu Neloseen

FC-92:n naiset päättävät kautensa vapautuneissa tunnelmissa, miehet pelaavat puukko kurkulla

Irja Visuri
Pe 6.9.2019 klo 14:43

Lauantaina hemmotellaan jalkapallon ystäviä, sillä sekä FC-92:n naisten että miesten joukkueet pelaavat tämän kauden viimeiset kotipelinsä DEN-areenan pyhätössä.

Naisten joukkueen valmentaja Niko Aihiolla oli seuraavanlaisia mietteitä.

– Pitkällä kaudella on ollut nousunsa ja laskunsa. Vaikka ottelun lopputuloksella ei ole vaikutusta sarjan loppusijoituksiin, haluaa joukkue lopettaa hienon kautensa kotivoittoon. Vastustaja tulee selvästi helpommista asetelmista peliin. Vierailijat ovat pelanneet syyskierroksen erittäin pirteästi ja ovat nyt kahden ottelun voittoputkessa. Vauhtia ei tule puuttumaan lauantain pelistä, Aihio lupaa.

Miesten joukkueen reportterina tutkin hieman tilastoja ja onhan pelissä kovia panoksia sisäisesti, maalikuningattaren tittelistä kisaavat neljä maalia tehneet Sara Jussilainen ja Tea Tuomainen, sekä vain maalin vähemmän napsinut Mira Järvenoja. Maalivahtiosastolla jännitetään onko Emma Niemelän torjuntaprosentti 98 tämänkin ottelun jälkeen.

Miesten joukkue taasen pelaa puukko kurkulla -meiningillä, sillä joko Nivala tai vastassa oleva Lohtaja nousee ensi kaudeksi Neloseen. Sairastupa on melkein tyhjä, joten pelaajamateriaalia riittää, mutta onko kunto kohdillaan, pitääkö hermot ja osuuko kukaan maalitolppien väliin, siinäpä kysymyksiä joihin näet ratkaisun tulemalla paikalle kannustamaan.

Kioskissa on molemmissa peleissä maukasta ostettavaa ja hyviä juttuja.

#