maanantai 28.9.2020 | 14:17
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Lennokasta menoa poikafutispäivässä – FC-92:n jalkapallomiehet halusivat järjestää seuran junioreille oman tapahtuman

Irja Visuri
Ma 7.10.2019 klo 11:12

FC-92 edustusjoukkue järjesti lauantaina oikein poikafutispäivän. Idea oli lähtenyt kypsymään, kun miehet ovat huomioineet, että heidän pelejään käy upea määrä junnupelaajia katsomassa. Ville Marjoniemi pisti pelikaveriensa kanssa tuulemaan ja niin DEN-areenan täytti lauantaina iloinen pelailu ja taitoratojen niksien kautta uuden oppiminen.

Joukkueessa oli aina kaksi edustuksen pelaajaa ja loput junnuja, maaleja tuli sopivasti ja päivän parhaat tuuletukset joka joukkueesta palkittiin. Oppiminen oli molemminpuolista junnut saavat tuntumaan aikuisista ja aikuiset monista junnujen kikoista.

Koko porukka koolla.
Irja Visuri

Taitorataa suorittaneet Jonne Ainasoja, 10, ja Joonatan Ruotsalainen, 8, kertoivat päivän olleen mukava ja innostava. He ovat jo pitkän linjan harrastajia, Jonne on pelannut 3 vuotta ja Joonatan 4 vuotta, siis puolet iästään. Hieno juttu, näistä ja muistakin kentällä viihtyneistä pojista edustus saa aikanaan taitavia pelaajia.

Päivä oli kaikin puolin onnistunut, sen voi päätellä siitä, että tuskin oli homma loppunut, kun toivottiin jo uutta samanlaista pelipäivää.

#