maanantai 24.2.2020 | 05:03
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Risto Puolimatka pohtii pääkirjoituksessaan, siivittääkö Merja Rehnin iltapuku aittoperäläisen Pasi Ainasojan yrityksen kohti teollisuustuotantoa: Julkisuus ja menestys.

Nivala-lehti
Ke 20.11.2019 klo 21:30

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nivalan kaupunki on palkinnut yrittäjäpalkinnolla innovatiivisen yrityksen, jolla toivotaan olevan potentiaalia isompaan. Tällä kertaa kaupungin palkinnon on saanut yrittäjä ja voisiko luonnehtia myös keksijä ja tutkija Pasi Ainasoja, Natural Indigo Finlandin perustaja. Hänen morsinko-kasvilla tekemänsä kehitystyön toivotaan ja uskotaan johtavan myös teolliseen läpimurtoon.

Mikä merkitys tässä on pintajulkisuudella, seurapiiriuutisella? Onko se vain pinnallista seurapiiriasiaa, jos me tiedämme ja toivottavasti kohta koko muukin maa, että erityisesti kiertotaloudessa uraa tekevä Merja Rehn pukeutuu sekä Linnan itsenäisyysjuhlille että Nobel-gaalaan pukuun, jonka kangas on värjätty Nivalan Aittoperällä viljellyllä morsingolla? Seurapiirijulkisuus ei ole ainakaan pahitteeksi.

Ainasoja itse tietää, kenen kanssa neuvottelut teollisesta tuotannosta ovat jo pitkällä. Neuvottelujen herkässä vaiheessa hän ei ole lähtenyt millään lailla luonnehtimaan, minkäkokoisesta ja -laisesta suomalaisyrityksestä on kysymys.

Kumpi tulee ensin julki, Merja Rehnin iltapuku vai tieto, kuka on vastaisuudessa Ainasojan kotimainen teollisuuskumppani?

Seurapiiri-

julkisuus ei

ole ainakaan

pahitteeksi.

#