sunnuntai 9.8.2020 | 06:04
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nivala-lehden aukioloajat muuttuvat vuodenvaihteessa – Toimituksessa jaossa olleet sanomalehdet siirtyvät myytäväksi Nivala-Puotiin

Ma 9.12.2019 klo 08:00

Tupalassa sijaitsevan Nivala-lehden toimiston aukioloajat muuttuvat ensi vuoden alusta alkaen. Toimisto on jatkossa auki maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 9–16. Keskiviikkoisin ja perjantaisin ovet pidetään suljettuna.

Toinen muutos koskee toimistossa jaossa olleita sanomalehtiä. Lehdet siirtyvät jatkossa myyntiin seinän takana sijaitsevaan Nivala-Puotiin, eli lehden toimituksesta ilmaisia lehtiä ei enää ensi vuonna saa.

Poikkeuksena ovat lehden tilaajat, jotka eivät ole saaneet lehteään, sekä esimerkiksi muualla asuvat etätilaajat, jotka ovat käymässä Nivalassa.

Muutoksen myötä Nivala-lehdessä siirrytään samaan käytäntöön kuin monessa muussa KPK Yhtiöiden lehdessä. Esimerkiksi Haapaveden ja Ylivieskan toimipisteissä irtonumerot ovat olleet maksullisia jo pitkään.

Aukioloaikojen muutoksella halutaan rauhoittaa lehdenteon kannalta tärkeitä päiviä. Keskiviikko on todella kiireinen päivä torstain lehden tekemisen kannalta, ja perjantaisin pidetään yleensä toimitus- ja muita kokouksia. Perjantaisin konttori on tähänkin saakka ollut avoinna lyhyemmän päivän.

Aukioloaikojen muutosta puoltaa myös yhtä jatkunut asioinnin siirtyminen verkkoon. Ilmoitukset voi jättää lehden ollessa suljettuna verkossa tai puhelimitse, juttuvinkit sähköpostitse tai puhelimitse.

#