perjantai 3.7.2020 | 22:04
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui törmäyksessä linja-auton kanssa Nivalan Erkkilässä – Henkilöauto törmäsi kääntyvän linja-auton perään Kajaanintiellä

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja lava-auton reitistä.

Risto Puolimatka
Ma 20.1.2020 klo 09:31 | päivitetty ma 11:09

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui henkilöauton ja linja-auton törmäyksessä Nivalan Erkkilässä maanantaina aamulla. Törmäys sattui Kajaanintiellä, Pirttipuhdon kohdalla aamulla ennen kahdeksaa.

Henkilöauton kuljettaja oli autossa yksin. Muun muassa koululaisia kuljettaneessa linja-autossa oli 10 matkustajaa. Kukaan linja-autossa olleista ei loukkaantunut.

Henkilöauton kuljettaja jouduttiin irrottamaan autosta hydraulisia pelastusvälineitä apuna käyttäen. Lava- auton kuljettajan ajaman tuloreitin silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä Oulun poliisilaitoksen Ylivieskan poliisipäivystyksen numeroon 0295416409 tai vihjepuhelimeen 0295416194

Pelastuslaitos ohjasi onnettomuuspaikalla liikennettä, lisäksi varmistettiin että onnettomuudessa osallisena olleista ajoneuvoista ei vuoda mitään vaarallisia aineita ympäristöön. Jokilaaksojen pelastuslaitokselta onnettomuuspaikalla oli kaksi pelastusyksikköä ja neljä ensihoitoyksikköä. Pelastuslaitos raivasi tien ja siivosi onnettomuuspaikan ympäristön.

Onnettomuudessa ollut henkilöauto vaurioitui korjauskelvottomaksi. Linja-autosta vaurioitui auton peräosa. Poliisi tutkii onnettomuutta.

#