maanantai 6.4.2020 | 08:51
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Puustelli ja Sapuska sulkevat ruokaravintolan – Nivalan muut lounaspaikat myyvät ulos ja miettivät jatkoa

Risto Puolimatka
Ti 24.3.2020 klo 13:33 | päivitetty ke 12:15

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nivalan Puustelli ja Sapuska ovat lopettaneet ravintolatoiminnan toistaiseksi. Muut ravintolat odottavat valtioneuvoston päätöstä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Päätöstä odotellessa Nivalan muut ravintolat ovat jo nyt tehostaneet ulosmyyntiä, verkkokauppaa ja kotiinkuljetusta.

Koronaepidemian aiheuttaman kysynnän romahtamisen vuoksi Nivalan Puustelli sulki ruokaravintolan ja kokouspalvelut tiistain jälkeen. Puustelli pahoittelee, ettei se voi palvella ruokailevia ja kokoustavia asiakkaitaan ja toivoo, että normaaliin arkeen päästään mahdollisimman pian. Puustellin hotellitoiminta jatkuu.

Sapuska ilmoitti keskiviikkona Facebook-sivuillaan, että myös se keskeyttää ravintolatoimintansa. "Tavataan kun tilanne antaa myöten. Olette meille tärkeitä", se viestitti asiakkailleen.

Nivalan muut lounaspaikat ja ravintolat pysyvät avoinna. Saimi, Kotipizza, Tuiskula, Harun ja Kuutamo aikovat myydä asiakkaille ruokaa niin kauan kuin viranomaiset sen sallivat. Kaikki myyvät tuotteitaan jo tälläkin hetkellä ulos, mutta jos ravintolat suljetaan viranomaismääräyksellä, esimerkiksi Saimi aikoo siirtyä pelkästään ulosmyyntiin. Häggman miettii vielä jatkoa, onko sillä ulosmyyntiä. Monella ravintolayrittäjällä on myös kotiinkuljetus ja verkkokauppa.

Uutista täsmennetty uusilla tiedoilla Sapuskan, Saimin ja Häggmanin osalta 25.3. klo 12.15.

#