keskiviikko 2.12.2020 | 23:30
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nivala Pesiksen E-tytöillä pelikiirettä – Neljästä pelistä tuloksena kolme puhdasta voittoa

Heikki Kumpula
Pe 24.7.2020 klo 16:20

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Lauantaina Nivalassa järjestettiin E-tyttöjen pesäpallo-turnaus.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asteli Kempeleen Kiri. Ottelun alusta alkaen oli selvää, että NiPen tytöt olivat liikkeellä hyvällä peli-ilmeellä ja ottelu olikin alusta asti nipeläisten hienoista hallintaa. Hyvien peli-esitysten jälkeen ottelu Nipelle jaksoin 2–0.

Turnauksen toisessa ottelussa vastaan tuli sarjaa johtava Vimpelin Vedon ja Veteli Pesiksen yhdistelmäjoukkue.

Pelissä kotijoukkue esitti kesän tähän mennessä parasta peliään pitäen selkeän ennakkosuosikin kovat lyöjät kurissa. Vieraiden tullessa lyömään viimeistä kertaa ottelu oli vielä tasoissa juoksuin 10–10, mutta NiPen kovasta yrityksestä huolimatta vierailijat väänsivät tarvittavan voittojuoksun, ja näin ottelu vieraille.

Sunnuntaina oli vuorossa NiPen ja OuHun E-tyttöjen yhdistelmä-joukkueella kilpasarjan ottelu Pattijoen Urheilijoita vastaan.

Oulaisissa nähtiin todella jännittävä ottelu, kun kilpasarjan kärkijoukkueiksi lukeutuvat joukkueet ottivat mittaa toisistaan. Molemmat jaksot etenivät ”juoksun pelinä” ja ottelu oli alusta saakka äärimmäisen tasaista. Jännittävien loppuvaiheiden jälkeen ottelu kotijoukkueelle jaksoin 2–0 (12–11,9–8) ja tärkeät kolme pistettä NiPen ja OuHun yhdistelmä-joukkueelle.

Tiistaina tytöt saivat vieraita pohjoisesta, kun Simon Kiri saapui haastajaksi. Ottelu oli molemmilla jaksoilla tiukkaa vääntöä ja molemmat jaksot etenivät miltei loppuun saakka tasatilanteissa.

Nipeläisten tasainen suorittaminen sisäpelissä ja tiukka ulkopeli Iida Kumpulan hyvän lukkaroinnin säestämänä toi NiPelle voiton jaksoin 2–0 (12–6,9–6).

Pelit jatkuvat lauantaina, kun maakuntasarjan kärkijoukkue Kokkolan Kiri saapuu miesten vieraaksi, ja samat joukkueet kohtaavat päivällä myös F-junnujen pelissä.

Tervetuloa kannustamaan!

#