Paikallisuutiset

Nivalalaissyntyinen ruokakirjailija Pirjo Toikkanen harrastaa ruokaa aina ja kaikkialla, viimeksi Kanarian saarilla ja Toscanassa. Mikä on tänä päivänä yhä tärkeämpää: kohtuus ja kotimaisuus.

Ruokakirjailija Pirjo Toikkanen kävi viime kesänä tutustumassa Ville Vilkunan kaalipeltoihin.
Ruokakirjailija Pirjo Toikkanen kävi viime kesänä tutustumassa Ville Vilkunan kaalipeltoihin. Kuva: Risto Puolimatka

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ruokatoimittaja ja -kirjailijaPirjo Toikkasen Facebook-seuraajat saavat olla aina vesi kielellä. Esimerkiksi nyt lokakuussa on saanut lukea, mitä hän ajattelee italialaisesta ja espanjalaisesta ruuasta. Päivityksiä oli ravintoloista Toscanasta ja Kanarian saarilta. Jälkimmäisellä matkalla oltiin poj

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä