perjantai 5.6.2020 | 17:00
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Vanhat vuosikerrat: 2.4.1980 Nivala-lehti kertoi, että ammattikoululle rakennettu liikuntahalli luovutettiin käyttöön

To 2.4.2020 klo 10:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nivalan Ammattikoululle rakennetun liikuntahallin luovutus tapahtui viime torstaina. Luovutustilaisuuteen oli saapunut hallin suunnittelija arkkitehti Saara Juola sekä koulun edustajat.

Koulun edustajien mukaan halli luovutetaan kouluaikana ensisijaisesti ammattikoulun ja kurssikeskuksen käyttöön. Muuna aikana salivuoroja pyritään jakamaan mahdollisimman tasapuolisesti.

Seiväshyppääjät ovat saamassa hallissa oivan talviharjoittelupaikan, sillä sellaista heillä ei ole ollut edes lähialueilla. NU:n toiminnanjohtaja Mauno Niemelä kertoi vapaan korkeuden (7 metriä) riittävän mainiosti alueen parhaimmille hyppääjille, kuten Haapakoskelle, Pudakselle ja Eroselle.

Halliin on sijoitettu myös hiekkapohjainen kolmiloikka- ja pituushyppypaikka. Ongelmana tulee olemaan hiekan kulkeutuminen muualle hallin tiloihin.

Salin lisäksi on kolminkertainen Regupol-päällysteinen juoksurata, jonka pituus on 70 metriä. Kyseinen rata toimii myös seiväshyppääjien vauhdinottopaikkana. Rata maksoi noin 36 000 markkaa.

Nivala-lehti 2.4.1980

#