Hajuvesi miehelle syntymäpäivälahjaksi - näin valitset oikean tuoksun

Olisiko hajuvesi miehelle syntymäpäivälahjaksi hyvä idea? Päivänsankarille sopivan tuoksun valinta voi olla haastavaa. Kokosimme avuksesi suositukset hajuvesistä, jotka sopivat erityyppisille miehille!

Tuoksut, jotka sopivat lähes kaikille

Jos et ole aivan varma, millaisesta tuoksusta lahjansaaja pitää, sinun kannattaa valita tuoksu, joka on suhteellisen tasapainoinen. Hajuvesi, jota on kuvailtu “luottotuoksuksi” tai joka on suosituimpien joukossa, on yleensä hyvä ja turvallinen valinta miehelle syntymäpäivälahjaksi.

Eräs luottotuoksun asemaan noussut hajuvesi on maskuliininen ja elegantti Dior Sauvage. Hajuvedessä tuoksuvat sekä pippuri että laventeli. Tuoksu on hieman hedelmäinen, mutta ei kuitenkaan liikaa. Dior Sauvage on tyylikäs tuoksu, joka sopii lähes jokaiselle miehelle.

Monikäyttöinen hajuvesi on Hugo Boss In Motion. Lämpimäksi ja syväksi luonnehdittu tuoksu sisältää muun muassa bergamottia, orvokkia, santelipuuta ja myskiä. Tuoksu sopii sekä arkeen että juhlaan. Myös Hugo Boss The Scent -tuoksu on supersuosittu ja arvostettu hajuvesi, joka sopii hyvin lahjaksi.

Hajuvesi rohkealle ja itsevarmalle miehelle

Rohkean ja itsevarman miehen hajuvedessä tuoksuvat maskuliinisuus ja vahvat aromit. Perustuoksussa on yleensä tupakan, pippurin tai eteeristen öljyjen sekoitus. Siihen on yhdistetty esimerkiksi hedelmä- tai yrttinuotti, joka tekee tuoksusta kiinnostavan ja persoonallisen.

Jean Paul Gaultier Le Male -tuoksu on itsevarman ja viettelevän miehen valinta, joka on suosittu vuodesta toiseen. Tuoksussa on mukana minttua, laventelia ja vaniljaa, jotka tekevät tuoksusta puoleensa vetävän modernin klassikon.

Toinen, kesäiseksi luonnehdittu hajuvesi, joka sopii itsevarmalle miehelle, on Giorgio Armani Acqua Di Giò. Puun ja meren yhdistelmä tekee tuoksusta raikkaan ja muistuttaa lomamatkoista. Olisiko tämä täydellinen lahjavalinta rohkealle ja matkustamisesta pitävälle miehelle?

Rohkealle miehelle sopiva tuoksu voisi löytyä myös Yves Saint Laurentin klassikkotuoksujen joukosta. Esimerkiksi YSL:n Y on hyvin pidetty tuoksu. Myös Paco Rabannella ja Hugo Bossilla on suosittuja, itsevarmalle ja kunnianhimoiselle miehelle sopivia tuoksuja. Löydät tuoksut Hobby Hallin valikoimasta.

Miedompi hajuvesi miehelle syntymäpäivälahjaksi

Kaikki miehet eivät välitä vahvoista maskuliinisista tuoksuista. Miedommissa tuoksuissa on käytetty pohjana esimerkiksi luonnosta saatavia kasviainesosia.

Versace Man Eau Fraiche on eräs suosituista raikkaista, mutta samalla miedoista ja persoonallisista tuoksuista. Tuoksu sisältää merellisiä elementtejä ja on ollut jo vuosia eräs suosituimmista miesten tuoksuista.

Kesäiset, hedelmäiset tuoksut voivat myös sopia miedommista tuoksuista pitävälle miehelle. Eräs kesän menoihin sopiva tuoksu on Yves Saint Laurent L`Homme.

Uudemmista hajuvesitulokkaista testaamisen arvoinen on Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy -hajuvesi, jota on luonnehdittu mystiseksi. Hajuvesi sisältää tupakan ja omenan aromia. Hedelmäisyys tekee hajuvedestä kevyemmän, vaikka ainesosat sellaisenaan ovatkin vahvoja.

Sopiva tuoksu nuorekkaalle tai urheilulliselle miehelle

Nuorekkaalle tai urheilulliselle miehelle sopii kevyt ja raikas tuoksu. Hajuvedet, joissa on sitruunaa, appelsiinia, greippiä tai mandariinia, ovat tuoksultaan aromaattisia, mutta kuitenkin puhtaita ja raikkaita.

Tämän tyyppisiä hajuvesiä tekee esimerkiksi Calvin Klein, jonka tuotteita voit tilata helposti Hobby Hallin verkkokaupasta. Kaikista tunnetuin ja universaalein lienee CK One -tuoksu, joka sopii myös naisille. Maskuliinisempi tuoksu on esimerkiksi lähes klassikon asemaan nousseessa Calvin Klein CK IN2U Him -hajuvedessä. Sen tuoksussa yhdistyvät sitrus ja kaakao.

Toinen nuorekkaan tai urheilullisen miehen luottohajuvesimerkki on Ralph Lauren. Nuorekkaalle miehelle saattaisi sopia hyvin Ralph Laurenin klassikkotuoksu Polo Red tai uudempi Red Rush, joka sisältää punaista mandariinia. Red Rush on ollut pidetty tuoksu sekä miesten että naisten keskuudessa!