Maistuisiko jauhosavikkapaistos tai poimulehtinäkkäri? Visa Vilkuna kokosi yleisimmät luonnonkasvit reseptikirjaan: ”Ei tehdä asiaa liian vaikeaksi”
Katso video ja kuvat: Gluteenitonta muttia Arja Ainassaaren tapaan – Keliakia ei estänyt perinneruualla herkuttelemista
Ruisleipäpäivä pani kansan kommentoimaan Savoa myöten Nivala-lehden Facebookissa: ”En tiedä parempaa olevan missään”
Katso videolta kuinka ruisleipätaikinaa riivataan – Ruisleipä on Suomen kansallisruoka: lue ohjeet leivän ja juuren tekoon
Ravintola PikkuVELIn keittiömestari Jarkko Jaakola tähditti ysiluokkalaisten kokkauspäivää JEDUn Nivalan yksikössä
Makkaraperunoita, kebabia ja kananmunaa – Tällaisia ovat grillien klassikkoannokset Pietarsaaresta Nivalaan
Venäläinen ja ukrainalainen leipoivat yhteisen perunan – Taste of culture yhdistää eri kansallisuuksia
"Kaikki hukkaan heitettävän ruoan valmistamiseen tehty työ on turhaa” – Hävikkiviikko herättelee huomaamaan, paljonko ruokaa heitetään roskiin
Borssi ja varenyky maistuivat kansainvälisenä ravintolapäivänä Nivalassa: ”Kiinnostuneita tuli enemmän kuin osasimme ajatella”
Lähiruoka lisää työtä, kysyntää ja asiakkaita: ”Paikallisen raaka-aineen ja ruoan tuottaminen on tärkeää”
Makaroonivellistä kasvissosekeittoon – Miten kouluruoka on muuttunut 70 vuodessa, ja miksi nykyään nirsoillaan?
Nivalan lähiruokaringin toiminta hiipunut viime vuosina: ”Olisi mukavaa, jos Rekoon osallistuisi enemmän paikallisia tuottajia”
Nivalan maaseutunäyttelyssä nähdään kotimaisen elintarviketuotannon esiinmarssi ja keskustellaan huoltovarmuudesta
Äitiys auttoi kiteyttämään yritysidean ‒ Nivalalaislähtöinen Sanni Ollikainen tekee pehmoleluja hukkapaloista
30-vuotias Kuntokeskus Strongs on yksi Suomen vanhimmista kuntosaleista – ”Se olisi unelma, jos tätä voisi tehdä kokopäiväisesti”
Katso video: Vanhan paloaseman purku herättää muistoja – Entinen palopäällikkö kertoo rakennuksen tarinan Nivala-lehdelle